Termeni și condiții  Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL 

Site-ul shop.vasileroman.ro, numit în continuare Shop Vasile Roman, este proprietatea SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL sediul în Iași, Rediu nr Cadastral 67702, CUI 43017570, e-mail coaching@vasileroman.ro, numită în continuare SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC ROMAN PARTENERS SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și condiții”. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Shop Vasile Roman și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătură web – link – către Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor al SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL numai în limitele menționate în prezentul document. În cazul în care constatați încălcarea drepturilor de autor vă rugăm să ne contactați la adresa shop.vasileroman.ro.

Produsele și serviciile oferite de SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL pe site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL, politica de prețuri 

SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului/furnizorului. Prețurile sunt actualizate periodic, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația informatică utilizată. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Conținutul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi în țara noastră. Din acest motiv, SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci sau de către importatorii agreați de aceștia. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

Planul produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL conform acestor „Termeni și condiții” se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plată în avans se poate realiza prin ordin de plată, dovada plății trebuie trimisă către SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL la adresa de e-mail: coaching@vasileroman.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Vasile Roman.

Promoții și concursuri

Vasile Roman stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Dreptul de retragere

În conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:  

  • de la ziua încheierii contractului (în cazul unui contract de prestări de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conținuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)  

sau  

  • de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)  

sau  

  • de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă și livrate separat)  

sau  

  • de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părți)  

sau  

  • de la ziua la care intrați, dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată) 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail.  

În acest scop, puteți folosi formularul de contact; folosirea lui nu este însă obligatorie. De asemenea, puteți transmite electronic prin email sau orice altă declarație neechivocă. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.  

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.  

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.  

Returul produselor la furnizor presupune achitarea costului de transport (de către client) în valoare de 25 de lei.  

Nu se acceptă pentru retur produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse personalizate conform cerințelor clientului.

Comentariile utilizatorilor pe site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL

Utilizatorii care accesează site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viață privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL este găzduit de serverele unei terțe firme. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă Legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională. Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document. Abonații newsletter-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Politica de confidențialitate

SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din bază de date, se va data, semna și trimite de către persoană înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa coaching@vasileroman.ro sau prin poștă la adresa: SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL sediul în Iași, Rediu, Romania. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL sunt transmise pe cale electronică, Vasile Roman nu poate fi făcut răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune. Informațiile furnizate către SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL, abonarea la newsletter etc.), conform legilor în vigoare. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL folosește Google Analytics pentru a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics folosește cookies pentru a colecta informații standard de înregistrare și informații privind activitatea utilizatorilor. Informațiile colectate sunt în totalitate anonime. Informația generată de cookie în legătură cu modul de folosire a site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL (inclusiv adresa IP) este transmisă către Google. Această informație este folosită apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de către utilizatori și pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresă IP. Utilizatorii pot seta browserul să nu accepte cookies din partea site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL. În această situație, SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu poate garanta funcționalitatea completă a site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL. Site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL utilizează remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online. Domeniul web Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL folosește opțiunea de publicitate Remarketing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colectează cookies de pe acest site pentru a vă arăta campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL. Distribuitorii terță parte, inclusiv Google, afișează anunțurile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL precum și distribuitorii terță parte, inclusiv Google, utilizează modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) și modulele cookie terță parte (cum ar fi modulul DoubleClick) în combinație pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri în funcție de vizitele anterioare efectuate pe site. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor Dumneavoastră personale, în mod gratuit;
  • dreptul de a cere SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;
  • dreptul de a cere SC ROMANS PARTNERS 2020 SRLsă înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în bază de date prin e-mail la adresa coaching@vasileroman.ro sau prin poștă, la adresa: SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL sediul în Iași, Rediu, România. Shop Vasile Roman folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL în scopul precizat în prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competențe. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

Coduri de conduită

Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL respectă prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Persoana responsabilă cu concilierea este SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL, putând fi contactată la adresa coaching@vasileroman.ro sau telefonic la numărul 0744657415. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului Shop SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL față de orice client este valoarea sumei încasate de SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL de la acest client.