Politica de livrare

Serviciile si produsele disponibile pe sectiunea SHOP din site-ul www.vasileroman.ro sunt livrate, imediat dupa confirmarea platii, in doua formate:

  1. Pachetele de training tip video coaching se livreaza in format electronic, prin confirmare prin e-mail si apoi acces la linkul trainingului video rezervat. Vide-oul poate fi apoi urmarit ori de cate ori doreste beneficiarul.
  2. Sesiunile de coaching 1 la 1 sau cele de grup se livreaza dupa confirmarea platii si se stabilesc de comun acord daca se realizeaza prin ZOOM, video Messenger sau intalniri fizice la o locatie fizica. Veti primi un e-mail de confirmare a rezervarii serviciilor de coaching si in un interval orar de 8- 24h veti fi contactat pentru a stabili detalii concrete pentru partea de contractare si program de organizare a sedintelor de coaching.

Plată în avans, anulare și alte detalii importante

Efectuând o comanda pe site-ul www.vasileroman.ro, acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica de anulare şi neprezentare/neparticipare in cazul rezervarii unui training sau sedinta de coaching.

Toate serviciile disponibile in sectiunea shop pe www.vasileroman.ro se plates in avans.

Politica generală de anulare şi neprezentare este disponibilă pe Platforma noastră, la sectiunea Termeni si Conditii. Vă rugăm să reţineţi că anumite preţuri sau oferte speciale nu sunt eligibile pentru anulare sau modificare. Anumite servicii nu pot fi anulate sau sunt purtatoare de anumite taxe care nu pot fi returnate. Vă rugăm să verificaţi cu atenţie detaliile rezervării produsului sau serviciului pe care l-aţi ales pentru a vedea dacă există asemenea condiţii, înainte de efectuarea rezervării

Plăţi întârziate, banca incorectă, detalii greşite ale cardului de credit sau de debit, carduri de credit/debit invalide sau fonduri insuficiente sunt pe riscul şi în contul dumneavoastră, şi nu veţi avea dreptul la nicio rambursare a oricărei sume (nerambursabile) plătite în avans, cu excepţia cazului în care Furnizorul SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL este de acord cu sau permite acest aspect prin acord scris sau confirmare pe e-mail prin politica sa de plată (în avans) sau anulare.

Dacă doriţi să revedeţi, modificaţi sau anulaţi rezervarea unui serviciu din sectiunea Shop, vă rugăm să intrerupeti sau anulati procesul de pre-achizite sau sa trimiteti, in termen de maxim 12h de la lansarea comenzii, e-mailul de cerere de anulare a serviciului comandat la coaching@vasileroman.ro.

Pentru detalii suplimentare puteti apela telefonic sau prin email echipa SC ROMANS PARTNERS 2020 SRL (date  disponibile la sectiunea contact) si vă putem ajuta dacă aveţi nevoie să informaţii suplimentare legate de serviciile oferite prin site-ul www.vasileroman.ro.